Yoga & Wandelen

Waarom de combinatie van Yoga en Wandelen? De combinatie van yoga en lopen biedt een goede balans tussen lichamelijke conditie, kracht, flexibiliteit en ontspanning. Bij zowel de yoga als het wandelen werk je naar een krachtige ontspannen middellijn waar vanuit het lichaam vrij kan bewegen.

Fysiek en mentaal werk je aan een grotere bewustwording. Het resultaat is meer veerkracht en energie tijdens het wandelen. Door het gebruik van de CAY techniek verbruik je minder energie tijdens het lopen en kan zich een vrije en open loopbeleving ontwikkelen. Je krijgt een energieker gevoel en kunt daardoor meer van het lopen gaan genieten.

Doelgroep!
Yoga & wandelen is voor iedereen die wil ervaren hoe je middels de Critical Alignment Yoga met meer ontspanning kunt gaan lopen. We gebruiken de alignment opbouw van de wervelkolom in de loopbeweging: Het juiste bewegingsverloop en de krachtlijn door de wervelkolom zorgen ervoor dat hetlichaam vanuit een ontspannen en open structuur kan bewegen. De ademhaling vormt hierin een belangrijke aansturing.

Lesopbouw: Ontvangst om 09.15 de workshop begint om 09.30 tot 12.00 uur.
– 90 minuten critical alignment yoga
– 45 minuten buiten techniek en houding bij het wandelen
– 15 minuten critical alignment yoga

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen en max 8 pers.

Prijs € 85,– voor leden
€ 75,– voor 3 ochtenden
(€ 35,– per losse les)

Aanmelden via contactpagina

Prijs € 85,– voor leden
€ 75,– voor 3 ochtenden
(€ 35,– per losse les)