Yoga & (Hard) Lopen

Waarom de combinatie van Yoga en (Hard)lopen? De combinatie van yoga en (hard)lopen biedt een goede balans tussen lichamelijke conditie, kracht, flexibiliteit en ontspanning. Bij zowel de yoga als het lopen werk je naar een krachtige ontspannen middellijn waar vanuit het lichaam vrij kan bewegen.

Fysiek en mentaal werk je aan een grotere bewustwording. Het resultaat is meer veerkracht en energie tijdens het (hard)lopen. Door het gebruik van de CAY techniek verbruik je minder energie tijdens het lopen en kan zich een vrije en open (hard)loopbeleving ontwikkelen. Je krijgt een energieker gevoel en kunt daardoor meer van het lopen gaan genieten.

Doelgroep!
Yoga & (hard)lopen is voor iedereen die wil ervaren hoe je middels de Critical Alignment Yoga met meer ontspanning kunt gaan (hard)lopen. We gebruiken de alignment opbouw van de wervelkolom in de loopbeweging: Het juiste bewegingsverloop en de krachtlijn door de wervelkolom zorgen ervoor dat het lichaam vanuit een ontspannen en open structuur kan bewegen. De ademhaling vormt hierin een belangrijke aansturing.

Lesopbouw: Ontvangst 09.15 de workshop is van 09.30 tot 12.00 uur.
– 90 minuten critical alignment yoga
– 45 minuten buiten techniek en houding bij het (hard)lopen
– 15 minuten critical alignment yoga

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen en max 8 pers.

Voorjaar!
2, 9 en 16 mei 2020

Prijs € 85,– voor leden
€ 75,– voor 3 ochtenden
(€ 35,– per losse les)

Aanmelden via contactpagina

Voorjaar! 2, 9 en 16 mei 2020

Prijs € 85,– voor leden
€ 75,– voor 3 ochtenden
(€ 35,– per losse les)