Organiseer je Eigen Workshop

Een bijzondere manier om een bijeenkomst te organiseren. Een Workshop of les om kennis te maken met Yoga en/of Qi-gong voor collega’s, vrienden of familie in de Studio tot max 9 personen. Denk aan een bijzonder vriendinnen of personeelsuitje.

De ervaringen zijn altijd verrassend! Iedere deelnemer is enthousiast en het effect op het gezelschap is altijd een nader tot elkaar komen in de ontspannen sfeer. Er zijn mogelijkheden vanaf bijvoorbeeld een les van een uur op locatie of in de studio met koffie/thee tot een avond/middag workshop op maat met buffet. Denk aan een thema zoals Samen(werken), Energie en Ontspanning. De programma’s worden naar wens samengesteld en zijn mogelijk van licht fysiek tot een programma met intensievere oefeningen. Er is persoonlijke begeleiding waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

Privé voor familie of vrienden ook op locatie bv een Chi Neng Qigong les in eigen tuin of het Zeewolderstrand. Op locatie is met name Chi Neng Qigong erg geschikt. Chi Neng Qigong oefeningen zijn eenvoudige, ontspannende bewegingen waardoor de energie gaat stromen in het lichaam. Door de aandacht en de rust van de ademhaling bij de oefeningen, ont stress je lichaam en geest. Je gaat als vanzelf positiever in het leven staan waardoor je emotioneel in balans komt, met als resultaat meer vitaliteit, zelfvertrouwen en harmonie.

Prijzen vanaf € 20,– tot € 55,– per persoon.

Programma op maat!

Prijzen vanaf € 15,– tot € 55,– per persoon.
Programma op maat!