Mindful Zwanger Zijn

De methode “mindful zwanger zijn” is ontwikkeld door Yvon Tuinte (Verloskundige en mindfulnesstrainer) en Anna van Amsterdam.

Mindful Zwanger Zijn is een unieke methode om je zwangerschap, bevalling én de periode na de geboorte van je baby bewust te ervaren. Zonder dat het veel tijd en inspanning vraagt, leer je eenvoudig te onthaasten en ontspanning te vinden.. Zo creëer je ruimte voor jezelf en leer je luisteren én vertrouwen op je eigen gevoel. Ook maak je zo al contact met je (ongeboren) baby.

Het boek Mindful Zwanger Zijn bevat geluidsbestanden met eenvoudige meditaties, oefeningen en muziek. Ook het lied ‘Wees welkom lief kindje’ van auteur Yvon staat hierop. Het boek met cd is verkrijgbaar bij Yogastudio Anna, te bestellen via de site www.mindfulzwangerzijn.nl of bij de boekwinkel. Prijs 2e druk met geluidsbestanden € 25,–.

Op individuele basis worden er workshops aangeboden op vrijdag of zaterdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Tijdens deze workshops wordt inhoudelijk in gegaan op wat wordt beschreven in het boek. Naast yoga-, Chineng- en ademhalingsoefeningen, gaan we dieper in op de gedachten, het loslaten, ontspannen en onthaasten. Workshop van een ochtend € 95,– inclusief boek, twee ochtenden € 165,–. Voor de partner is er een meerprijs van € 20,–.

Er is ruimte voor jouw persoonlijke vragen over jouw zwangerschap. Je hebt aandacht voor je lichaam, je innerlijke gevoelswereld en maakt uitgebreid contact met je ongeboren kind. Door de uitleg en het samen oefenen kan je de methode Mindful Zwanger Zijn nog intenser gaan beleven en ervaren.

Belangstelling?
Vraag informatie via de contactpagina

Belangstelling?
Vraag informatie via de contactpagina