Creatieve Jubileumworkshop in de Abdij van Berne! Crea-Qi, speel, leef en geniet! 

In ons jubileumjaar wel een heel bijzondere workshop in de Abdij van Berne! Van vrijdag 20 september tot zondag 22 september, een speciale jubileumworkshop Crea-Qi vol van speelse creativiteit! Onze dochter Wendy van Amsterdam zal samen met onze collega Bianca Heijnen als gastdocenten de workshop Crea-Qi gaan verzorgen. In deze workshop zal kunstzinnig dynamisch werken samen komen met de vertrouwde oefeningen uit de Chi Neng Qigong, level 1.

Een heel weekend in de rust van de Abdij om te komen bij vertrouwen in het recht van zijn; in je houding en wie je bent… de “Homo Ludens” ofwel de spelende mens! Vrij van oordeel en gewoon even lekker kunnen en mogen zijn, dat is waar het dit weekend om gaat! Je hoeft dus geen kunstzinnige achtergrond te hebben alleen een nieuwsgierige open houding waarbij je bereid bent om jezelf te laten verwonderen.

Dit weekend zal een creatieve beleving worden die gebaseerd is op het thema; Tevredenheid. Tevredenheid is een gemoedstoestand waarbij we niets meer verlangen dan dat wat er reeds aanwezig is. Door middel van verschillende creatieve workshops, zoals het maken van een collage, het werken aan een journal en meditatief boetseren staan we stil bij de rijkdom die in ons leeft. Deze activiteiten zullen ondersteund worden met oefeningen uit level 1 van Chi Neng Qigong.

Indicatie tijden van het creatieve programma;
Vrijdag 20 september
15.00 uur; ontvangst met koffie en thee en even aankomen
16.00 uur; creatieve introductie en kennismaken met Chineng Qigong en elkaar
19.30 –21.30 uur avond programma, creatieve workshop en Chineng Qigong
Zaterdag 21 september
09.30-12.00 uur creatieve workshop en Chineng Qigong
13.30-15.30 uur creatieve workshop en Chineng Qigong
19.30 -21.30 uur avond programma, creatieve workshop en Chineng Qigong
Zondag 22 september
09.30-10.15 uur Chineng Qigong
14.00-16.00 uur afsluitende creatieve workshop

Tussen de workshops door is er ruimte om iets voor jezelf te doen. Bijvoorbeeld een kijkje in de mooie tuin en/of omgeving of gewoon even lekker met een goed boek op je kamer nagenieten. Mocht je nog geen genoeg hebben van alle kunstzinnige uitspattingen dan liggen er extra creatieve opdrachten ter inspiratie klaar.
Wil je liever eerst wat meer informatie voel je vrij om Wendy een mail te sturen (wendy@hoemagikhelpen.nl) Zij kijken er naar uit om samen met jullie er een onvergetelijk mooi weekend van te maken waarin in volle tevredenheid straks op terug gekeken kan worden.

Inclusief verblijf, workshop, maaltijden, koffie en thee, eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet.

Kosten € 310,– per persoon. Maximaal 10 deelnemers.

Inclusief verblijf, workshop, maaltijden, koffie en thee, eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet.

Kosten € 310,– per persoon. Maximaal 10 deelnemers.