Individuele Weerbaarheid & Bewustwording

Er wordt veel van je gevraagd in deze tijd. Er zijn heel veel activiteiten en van alle kanten komt er informatie op je af waar je voortdurend door wordt beïnvloed. Hoe blijf je in deze omstandigheden bij je gevoel en volg je de eigen keuze? Hoe ga je om met de steeds toenemende druk van de omgeving? Met de eisen die constant aan je worden gesteld, die je aan jezelf stelt, zonder je in deze druk te verliezen.

In overleg en geheel op jou afgestemd werken we aan de lichaamshouding, zowel fysiek, mentaal, als emotioneel om met deze druk om te kunnen gaan. Kracht opbouwen, bewustwording van gedachten en emoties, alle hebben hun invloed op je lichaam. Deze combinatie maakt je weerbaarder en geeft meer rust en vertrouwen in je eigen mogelijkheden.

Zoals een muzikant tijd en aandacht geeft om zijn instrument af te stemmen om de juiste klank eruit te halen. Zo stemmen wij ons lichaam af om in de juiste verhoudingen tussen inspanning en ontspanning, lichaam en geest, het mooiste uit je zelf te halen.

Spanning, faalangst, twijfel, zijn als drijfzand in ons bestaan. Ze geven een continue  vorm van stress die steeds meer invloed heeft op je welzijn. Met deze training krijg je weer de basis van vaste grond onder je voeten. Je gaat voelen  dat je er mag zijn zoals je bent. Het brengt je in je eigen kracht en geeft rust en vertrouwen. Het maakt je ook meer bewuster in de keuzes die je gaat maken.

Aan deze lessen gaat altijd een persoonlijke kennismaking vooraf en zijn voor iedereen geschikt die zich ervoor openstelt en zich ervoor in wil zetten. Ze worden in overleg op je persoonlijke situatie afgestemd.  Het herstel gaat niet vanzelf en vraagt discipline om er mee aan de slag te gaan. Gemiddeld gaat het om ongeveer 8 lessen van 1.5 uur in onze studio.

Een op een begeleiding, zie ook de groepslessen
Informatie en aanmelding via de contactpagina

Kosten € 425,– inclusief 8 lessen, intake en materialen

Kosten € 425,– inclusief 8 lessen, intake en materialen

Een op een begeleiding, zie ook de groepslessen
Informatie en aanmelding via de contactpagina

Een tijdje terug heb ik weerbaarheid training gevold bij Ron, en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Ron combineert in zijn lessen methodes zoals chi neng, yoga en bijvoorbeeld karate, waar ik heel enthousiast door werd gemaakt. De training duurt eigenlijk 8 lessen maar ik heb het in 4 lessen gedaan in de vakantie omdat dat beter paste; ook al ging de training dus wat versneld, de uitleg bleef duidelijk en ik kon alles heel goed volgen. De stof sprak me heel erg aan en ik vond het interessant om ervan te leren. Ik vond het leuk dat we de lesstof ook veel afwisselde met oefeningen (karate oefeningen, yoga oefeningen). Bovendien was het heel fijn om met Ron te werken, hij was behulpzaam en ook enthousiast wat het ook zeker leuk maakte. Door de training heb ik geleerd om meer in mijn eigen kracht te staan, maar heb er daarnaast nog veel meer uit kunnen halen voor mijzelf. Kortom; ik zou dit zeker aanraden. Niet alleen een goede weerbaarheid training, maar ook nog eens heel leuk om te doen!

Renée Tuinte