Chi Neng op Locatie

Beleef de helende bewegingen van Chi Neng Qigong in de eigen omgeving. U zorgt voor de ruimte en het uitnodigen van de deelnemers en wij komen langs om in overleg met u de les te verzorgen. Voor Particulier, Instellingen en Bedrijven.

Denk aan een bijzonder personeelsuitje, als onderdeel van een bedrijfs-training. Privé voor familie of vrienden bv in eigen tuin. Ook kunnen wij een bijdrage leveren aan een festival.

Wat is en doet Chi Neng Qigong:
Chi Neng Qigong is diep geworteld in de Chinese cultuur en is een methode om lichaam en geest te trainen en het beste uit je zelf te halen. Het is een medisch erkende qigongvorm gericht op het versterken en herstellen van de gezondheid.
Wij zeggen hier; If you feel pain, kiIl it en we nemen een pijnstiller. In China zeggen ze; If you feel pain, move it away en ze doen qigong.

Chi Neng Qigong oefeningen zijn rustige ontspannende bewegingen welke de bloedcirculatie en de energie stromen in je lichaam bevorderen. Door de aandacht en de rust van de ademhaling bij de oefeningen, ontstres je lichaam en geest. Je gaat als vanzelf positiever in het leven staan waardoor je emotioneel in balans komt, met als resultaat meer vitaliteit, zelfvertrouwen en harmonie.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met ons op

Voor particulieren vanaf € 45,– per les

Voor bedrijven vanaf € 80,– per les

Nieuw! 10-leskaart voor € 65,–

Ervaar de Qi aan het strand!

Inclusief bij de jaarkaart!

Meld je aan voor de “Buiten”mail map!