Qigong Buiten Training

Al jaren een groot succes! Van het voorjaar tot het najaar wordt er bij mooi weer op zaterdag of zondag een Buiten training gegeven, sinds 2020 bij onze nieuwe locatie aan het strand bij de 1e strandopgang voor het Tulpeiland in de Polderwijk.

De training begint tussen 08.30 en 10.00 en duurt ongeveer 60 minuten. Heerlijk om in het weekend te ontspannen en de energie goed te laten stromen.

De training kan bestaan uit een gezamenlijke warming up, Chineng Qigong oefeningen zoals b.v de lift Qi up, pour Qi down in een ontspannen sfeer. Bij lagere temperaturen, bv vroeg in het seizoen, zal de training bestaan uit actievere oefeningen zoals de 18 Qi-Gong vorm.

Deze training kan je op je eigen manier beleven en ervaren en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Dan ook als training met vriend of vriendin te ervaren. De bijdrage voor volwassenen is € 8,00 p.p. en voor leden met een jaarkaart gratis. Ook bestaan er 10-leskaarten voor € 65,–, ze blijven geldig!

Wanneer je belangstelling hebt om hier eens aan mee te doen, laat het ons dan weten, en we nemen je op in de “Buiten” mailmap. Degene die zich heeft opgegeven, ontvangt dan een paar dagen van te voren een uitnodiging per mail van deze buiten training.

Zonnige groet, Ron en Anna

Nieuw! 10-leskaart voor € 65,–

Ervaar de Qi aan het strand!
Inclusief bij de jaarkaart!

Meld je aan voor de “Buiten”mail map!

Nieuw! 10-leskaart voor € 65,–

Ervaar de Qi aan het strand!
Inclusief bij de jaarkaart!