Qigong Buiten Training

Al jaren een groot succes! Van mei tot oktober wordt er bij mooi weer op zaterdag of zondag een Buiten training gegeven bij de inmiddels bekende locatie aan het eerste deel van het Zeewolder Strand.

Komende vanaf het centrum is het gelegen voor de strandtent en achter de verhoging met de stenen bankjes. De training begint tussen 08.30 en 09.30 en duurt ongeveer 60 minuten. Heerlijk om in het weekend te ontspannen en de energie goed te laten stromen.

De training kan bestaan uit een gezamenlijke warming up, Chineng Qigong oefeningen zoals b.v de lift Qi up, pour Qi down, de Tai Chi vorm 12 Yang, en de 18 Qi-Gong oefeningen in een ontspannen sfeer.

Deze training kan je op je eigen manier beleven en ervaren en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Neem dan ook gerust je partner, kinderen en vrienden mee. We sluiten af met thee en wat erbij. De bijdrage voor volwassenen is € 8,00 p.p. Kinderen en leden met jaarkaart gratis.

Wanneer je belangstelling hebt om hier eens aan mee te doen, laat het ons dan weten, en we nemen je op in de “Buiten” mailmap. Degene die zich heeft opgegeven, ontvangt dan een paar dagen van te voren een uitnodiging per mail van deze buiten training.

Zonnige groet, Ron en Anna

Nieuw! 10-leskaart voor € 65,–

Ervaar de Qi aan het strand!
Inclusief bij de jaarkaart!

Meld je aan voor de “Buiten”mail map!

Nieuw! 10-leskaart voor € 65,–

Ervaar de Qi aan het strand!
Inclusief bij de jaarkaart!