Abdij van Berne “Ontspanning in Verbinding”

Na het succes van voorgaande jaren opnieuw van 28 t/m 30 April 2023 een weekend Critical Alignment Yoga en meditatie in beweging gericht op ontspanning en verbinding. Deze vorm van yoga is ontwikkeld door Gert van Leeuwen, gericht op het rechten van de ruggengraat, welke het meditatieve aspect van yoga en de asana’s (houdingen) combineert.

In dit weekend zijn de oefeningen met name gericht op het herstellen van de flexibiliteit in de rug en de schouders. Door gebruik te maken van de hulp middelen zoals het stripje en het onderrug rolletje in combinatie met de ademhaling worden de onderliggende houdingsspieren bereikt. Pijnklachten in de onderrug, nek en schouders kunnen hierdoor verminderen en vaak ook verdwijnen. We geven ze ruimte!

Dit weekend in de inmiddels voor ons vertrouwde omgeving van de Abdij is een unieke kans om de heilzame uitwerking van de oefeningen te ervaren, mee kennis te maken of te verdiepen! We verblijven in de Bernekringzaal en oefenen bij mooi weer ook buiten, denk
aan een loopmeditatie in de tuinen rondom de Abdij. Op zondag is er gelegenheid voor wie dit wil, om de dienst in de Abdijkerk bij te wonen. De Norbertijnen staan open voor alles wat zich in de Maatschappij afspeelt en de Abdij heeft dan ook al een lange historie in het geven van o.a. Yoga en Meditatie workshops. We zijn hier welkom!

Het weekend begint op vrijdagmiddag om drie uur. Op zaterdag start de dag na het ontbijt en wordt de dag met een afwisselend programma ingevuld tot de avond 20.30 uur. Na de lunch is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan de bijzonder mooie boekwinkel welke bij de Abdij hoort. De eenvoudige maaltijden gebruiken we samen met de broeders. Zie ook www.abdijvanberne.nl. Op zondag sluiten wij het programma af rond 15.30 uur.

Zie ook www.abdijvanberne.nl

inclusief verblijf, workshop, maaltijden, koffie en thee eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet

Kosten € 279,– per persoon.

Maximaal 8 deelnemers

Zie ook www.abdijvanberne.nl

inclusief verblijf, workshop, maaltijden, koffie en thee eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet

Kosten € 279,– per persoon.

Maximaal 8 deelnemers