Abdij van Berne “Een nieuw Begin!”

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 April een weekend Chi Neng Qigong en andere vormen van meditatie in beweging. Chi Neng Qigong kenmerkt zich door de aandacht diep naar binnen te richten en ook ver naar buiten! In het voorjaar zijn de oefeningen actiever dan in het najaar. Hierin het oude loslaten en het nieuwe ontvangen! De oefeningen uit de Chi Neng Qigong level 1 zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Dit weekend in de inmiddels voor ons vertrouwde omgeving van de Abdij is een unieke ervaring, ontspanning toelaten en ruimte laten ontstaan voor het nieuwe!

We verblijven in de Bernekringzaal en oefenen bij mooi weer ook buiten in de mooie tuinen rondom de Abdij. Op zondag is er gelegenheid voor wie dit wil, om de dienst in de Abdijkerk bij te wonen. De Norbertijnen staan open voor alles wat zich in de Maatschappij afspeelt en de Abdij heeft dan ook al een lange historie in het geven van o.a. Yoga en Meditatie workshops. We zijn hier welkom!

Het weekend begint op vrijdagmiddag om drie uur. Op zaterdag start de dag na het ontbijt en wordt de dag met een afwisselend programma ingevuld tot de avond 20.30 uur. Na de lunch is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan de bijzonder mooie boekwinkel welke bij de Abdij hoort of heerlijk te wandelen in de omgeving. De eenvoudige maaltijden gebruiken we samen met de broeders.

Zie ook www.abdijvanberne.nl. Op zondag sluiten wij het programma af rond 15.30 uur.

Zie ook www.abdijvanberne.nl

inclusief verblijf, workshop, maaltijden, koffie en thee eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet

Kosten € 310,– per persoon.

(VOL, wachtlijst)

Zie ook www.abdijvanberne.nl

inclusief verblijf, workshop, maaltijden, koffie en thee eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet

Kosten € 310,– per persoon.

(VOL, wachtlijst)