Abdij van Berne “Veerkracht”

In het weekend van 22 t/m 24 november 2024 zijn wij weer te Gast in de Abdij. Ervaar in de donkere novembermaand de krachtige energie van deze plek. De weldadige rust en stilte van de Abdij om daarna weer vol van Chi de decembermaand in te gaan. Even helemaal opgaan in deze bijzondere omgeving met oefeningen uit de Chineng Qigong en andere vormen van meditatie. Verbinding met de stilte en ruimte in jezelf vanuit een vrije, open en ontspannen houding. Hervindt je veerkracht door harmonie in lichaam en geest laten ontstaan. De oefeningen uit de Chi Neng Qigong Level 1 zijn toegankelijk voor alle niveaus.

De Abdij is een bijzonder mooie locatie waar veel ruimte is om in de stilte te oefenen, te mediteren in de kapel, de Bernekringzaal staat tot onze beschikking. Op zondag is er gelegenheid voor wie dit wil, om de dienst in de Abdijkerk bij te wonen of om bijvoorbeeld een mooie wandeling te maken van ca. 45 minuten naar het kasteel in de omgeving.

De Norbertijnen staan open voor alles wat zich in de Maatschappij afspeelt en de Abdij heeft al een lange historie in het geven van o.a. Yoga en Meditatie workshops. We zijn hier welkom!

Het programma begint op vrijdagmiddag om drie uur. Natuurlijk is het altijd mogelijk om later aan te sluiten. Op zaterdag beginnen we met een meditatie en verder wordt de dag met een afwisselend programma ingevuld tot de avond 21.00 uur. Na de lunch is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan de bijzonder mooie boekwinkel welke bij de Abdij hoort. De eenvoudige maaltijden gebruiken we samen met de broeders. In de avond hebben we een eigen huiskamer ter beschikking om nog gezellig met elkaar een drankje te gebruiken.

Op zondag sluiten wij het programma af rond 15.30 uur.
Het weekend heeft een minimum van 6, en een maximum van 12 deelnemers.

Zie ook www.abdijvanberne.nl

De kosten van dit weekend inclusief verblijf, workshop programma, maaltijden, koffie en thee en eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet zijn € 310,– per persoon

Zie ook www.abdijvanberne.nl.

De kosten van dit weekend inclusief verblijf, workshop programma, maaltijden, koffie en thee en eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet zijn € 310,– per persoon.

Zie ook www.abdijvanberne.nl.

De kosten van dit weekend inclusief verblijf, workshop programma, maaltijden, koffie en thee en eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet zijn € 310,– per persoon.