Online retreat Re-Borne met Teacher Wang Ling Ling en Lu

Het weekend van vrijdag 19 juni t/ m zondag 21 juni 2020 waarin wij graag de bekende Chinese Leraar Wang Ling Ling hadden ontvangen in de Verbeelding in Zeewolde hebben wij helaas moeten annuleren. Hopelijk komt er in de toekomst weer een gelegenheid om op deze mooie locatie kennis te maken met de geheel eigen, speelse, krachtige en toegankelijke manier waarop Teacher Wang de waarde en beleving van Chi Neng Qigong kan overbrengen. Zij kan als geen ander zowel de beginner als ook de ervaren leraar inspireren!

We zijn dan nu erg blij met de mogelijkheid om deel te nemen aan een online retreat Re-Born met Wang Ling Ling. Bijzonder is dat de cursus start in ons weekend!

De complete cursus bestaat uit 3 blokken, los van elkaar te volgen. Het eerste blok is van 20 juni tot 12 juli, het 2e blok en 3e blok volgt met een pauze van 2 weken. Per blok zijn het 8 sessies van 2,5 uur op zaterdag en zondag en worden vertaald in het Nederlands. De tijd voor Europa is 14.30 uur tot 17.00 uur. Als je deelneemt ontvangt je ook de recordings van de lessen om evt op je eigen tijd terug te kunnen luisteren.

We zijn online aanwezig met vele Chi Neng Qigong beoefenaars ieder op zijn eigen locale tijd over de hele wereld, China, Australië, Israël, Mexico, New York, Londen en diverse Europese landen waarvoor ook wij de Nederlandse inschrijvingen verwerken. Hoe mooi zal dat zijn om met zovele over de hele wereld de verbinding van terugkeer naar het zuivere en deze positieve intentie met elkaar te delen!

De cursus is ook toegankelijk voor beginners, wij bieden een ondersteunende online les aan om kennis te maken met de Lift Qi Up, Pour Qi Down oefening. Verder beantwoorden wij de vragen waar wij kunnen en sturen ze evt. door naar Lu en Wang.

Daarnaast ontvang je gedurende de week video’s, oefeningen als huiswerk. Lu en Wang geven verder nog per maand 2 extra sessies Healing en Practice. De eerste extra online sessies zijn 13 en 14 juni, deze zijn voor iedereen toegankelijk. Het is voor het volgen van de cursus dan ook nodig om ZOOM te installeren op je laptop met een directe internetverbinding heb je de sterkste ontvangst. Het is mogelijk om de link van een online sessie op te vragen om zo met het retreat kennis te maken.

De kosten voor deze cursus bedragen € 225,– te voldoen aan Yogastudio Anna, uiteraard tbv Ling en Lu en Wang. Wil je deel uit maken van dit bijzondere wereldwijde retreat, meldt je dan aan via de contactpagina om zo de lessen van Ling en nu dan versterkt met Lu kunnen volgen!

Worldwide online retreat!

Geschikt voor beginners en gevorderden

Kosten € 225,–

Worldwide online retreat!
Geschikt voor beginners en gevorderden

Kosten € 225,–