zwanen anna LOGO3

Zeilen en Chi Neng Qigong!

 

Weer een bijzonder Jubileum evenement! Op de langste dag van het jaar, op 21 juni, een zeiltocht op het Wolderwijd en Chi Neng Qigong!

Een beleving van zeilen, de weidsheid en stilte van zijn op het water ervaren en met deze rust in jezelf beginnen aan de Chi Neng Qigong beoefening op het eiland!

 

Op 21 januari ligt om 18.30 het zeilschip van Lothar Hoekstra klaar in de haven. Om 19.00 uur varen we uit en volgt de zeiltocht van ca. 1,5 uur en is er  koffie en thee voor ons aan boord en wij zorgen natuurlijk voor wat lekkers! We meren aan bij een eiland om daar op te gaan in de Chi Neng Qigong beoefening.

 

Na de les van ca. 1 uur varen wij terug en kunnen wij als het weer dat toestaat op deze langste dag, de zon onder zien gaan in het Wolderwijd onder het genot van een hapje en een drankje! Wij verwachten weer rond 23.00 uur in de haven terug te zijn.

 

Ook bij mindere weersomstandigheden zal de tocht doorgaan, er worden dan aanpassingen aan het programma gedaan.

 

Wij verwachten dat het een unieke ervaring zal worden en vragen voor dit evenement in het Jubileumjaar een bijdrage van € 25,--. Er is plaatst voor slechts 12 personen en natuurlijk hebben de leden van vrijdagavond een gegarandeerde plaats!  

 

 

 

 

 

Jubileumspecial

Zeiltocht met Chi Neng Qigong

 

Van 19.00 tot 23.00 uur

Voor € 25,-- pp.!!

 

 

 

 

 

JvdL-2017-Zomeravondzeilen5 index LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar