zwanen anna LOGO3

Individuele Weerbaarheidstraining

voor Bewustwording en Herstel.

 

Er wordt veel van je gevraagd in deze tijd. Er zijn heel veel activiteiten en van alle kanten komt er informatie op je af waar je voortdurend door wordt beïnvloed. Hoe blijf je in deze omstandigheden bij je gevoel en volg je de eigen keuze?

 

Hoe ga je om met de steeds toenemende druk van de omgeving? Met de eisen die constant aan je worden gesteld, die je aan jezelf stelt, zonder je in deze druk te verliezen.

 

In overleg en geheel op jou afgestemd werken we aan de lichaamshouding, zowel fysiek, mentaal, als emotioneel om met deze druk om te kunnen gaan. Kracht opbouwen, bewustwording van gedachten en emoties, alle hebben hun invloed op je lichaam. Deze combinatie maakt je weerbaarder en geeft meer rust en vertrouwen in je eigen mogelijkheden.

 

Zoals een muzikant tijd en aandacht geeft om zijn instrument af te stemmen om de juiste klank eruit te halen. Zo stemmen wij ons lichaam af om in de juiste verhoudingen tussen inspanning en ontspanning, lichaam en geest, het mooiste uit je zelf te halen.

 

Spanning, faalangst, twijfel, zijn als drijfzand in ons bestaan. Ze geven een continue  vorm van stress die steeds meer invloed heeft op je welzijn. Met deze training krijg je weer de basis van vaste grond onder je voeten. Je gaat voelen  dat je er mag zijn zoals je bent. Het brengt je in je eigen kracht en geeft rust en vertrouwen. Het maakt je ook meer bewuster in de keuzes die je gaat maken.

 

Aan deze lessen gaat altijd een persoonlijke kennismaking vooraf en zijn voor iedereen geschikt die zich ervoor openstelt en zich ervoor in wil zetten. Ze worden in overleg op je persoonlijke situatie afgestemd.  Het herstel gaat niet vanzelf en vraagt discipline om er mee aan de slag te gaan. Gemiddeld gaat het om ongeveer 8 lessen van 1.5 uur in onze studio.

Een op een begeleiding

 

Informatie en aanmelding

via de contactpagina 

         

Telefonisch bij Ron op

036-5315179

 

Kosten € 425,-- inclusief

8 lessen, intake en materialen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepslessen

 

 

Costa Rica 2018 266 P1070880 (1)