zwanen anna LOGO3

Weerbaarheid en Bewustwording

 

Deze lessen worden gegeven in 4 dagdelen en zijn voor iedereen die wil werken aan rust en zelfvertrouwen. Start zaterdag 11 januari 2019.

 

Hoe ga je om met veranderingen als omstandigheden zich wijzigen of als er veel van je wordt gevraagd in het leven. Als het allemaal goed gaat dan loopt het wel maar als het nu even tegenzit, wat dan? Hoe herken je deze situaties en hoe ga je daarmee om. Hoe stel je jezelf daarbij op en hoe maak je jezelf weerbaarder bij veranderingen. Veranderingen hebben altijd invloed op je. Dit kunnen lichamelijke

veranderingen zijn zoals door letsel of ziekte. Mentale veranderingen zoals druk en stress ervaringen. Emotionele veranderingen zoals verdriet of angst. Het zijn veranderingen, ervaringen waar ieder mens in zijn leven mee te maken krijgt.

 

In deze lessen zoeken we naar oplossingen om vanuit je natuurlijke staat, je eigen kracht daarmee om te gaan. In 4 dagdelen komen al deze onderwerpen aanbod. Zonder het zwaar te maken ga je met ontspanning en bewegingsoefeningen het antwoord vinden in jezelf.

 

Gezondheid, stress en emoties.  Ze horen allemaal bij het leven, nemen hun eigen plaats in, maar horen je leven niet in bezit te nemen en te gaan beheersen. Hoe blijf je in je eigen kracht.

 

Zoals een muzikant tijd en aandacht geeft om zijn instrument af te stemmen om de juiste klank eruit te halen. Zo stemmen wij ons lichaam af om in de juiste verhoudingen tussen inspanning en ontspanning, lichaam en geest het mooiste uit je zelf te halen.

 

Soms voelt het leven als drijfzand, met deze lessen krijg je weer de basis van vaste grond onder je voeten. Je gaat voelen dat je er mag zijn zoals je bent. Het brengt je in je eigen kracht en geeft rust en vertrouwen.

Zaterdag 11, 18, 25 januari

en 1 februari

Van 09.15 tot 12.00 uur.

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

 

Kosten € 120,--,

voor leden € 105,--

Inclusief materialen, koffie en thee. Per los dagdeel € 35,--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden via contactpagina.

 

Zie onder Specials voor Een op Een begeleiding.

 

 

Costa Rica 2018 266 P1070880 (1)