zwanen anna LOGO3

Weekend Energieherstel

 

Van 24 t/m 26 januari 2020 opnieuw een weekend energieherstel op deze bijzonder inspirerende plek midden in de natuur. De Hof van Axen is een prachtige locatie gelegen in de bossen van Midden Drenthe tussen de stobben-plas en een kristalhelder zand-meer.

 

Midden winter, vaak is er dan een dip in de energie en in dit weekend is er alle aandacht en ruimte om op deze krachtige plek tot rust te komen, in contact te komen met je eigen wijsheid en gaan waarnemen wat goed of slecht voor je is. Waar zitten jouw energielekken en wat geeft jou energie?

 

Je gaat ontdekken welke voeding bij jou past en hoe jij jezelf gezond kunt eten. De adviezen zijn gebaseerd op de principes van het Energieherstelplan en DarmEhbo. De oefeningen en filosofie uit de Chi Neng Qigong activeren en ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Er is veel ruimte en tijd voor ervaren van stilte en de kracht van de natuur.

 

De Hof van Axen is een spiritueel centrum waar natuurgeneeswijze en natuurbeleving hoog in het vaandel staan. Er brandt in onze huiskamer een houtkachel die zorgt voor een heerlijke warmte.

Zie ook www.hofvanaxen.com.

 

We oefenen in de Grote Zaal, een lichte, open ruimte van bijna 100 vierkante meter, met veel ramen en uitzicht op het terras met aansluitend de Deva-tuin. De omringende natuur is hier heel dichtbij en aanwezig. Waar slaap je lekkerder dan midden in het bos? De rust is ongekend! Je wordt wakker met de geluiden van het bosleven. We verblijven in sfeervolle, eenvoudige tweepersoonskamers. 

Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig.

 

Speciale dieetwensen kunnen in overleg met Marieke  worden doorgegeven. Als gasten van het Hof kunnen wij genieten van de gerechten die worden bereidt door één van de chefs, die allen veel ervaring hebben met 'lekker' koken op een bewuste en 'aardse' manier.

 

Weekend van vrijdagmiddag 15.00 uur t/m zondag 15.00 uur,  inclusief alle biologische maaltijden, koffie, thee en fruit, verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief linnengoed. Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Voor € 325,-- p.p., 1-persoonskamertoeslag € 35,-- p.p.

 

Vroegboekkorting:

Reserveren voor 1 september

€ 295,-- p.p.!

 

Workshops Energieherstel en

Chi Neng Qigong door

Marieke Lebbink diëtist &

Anna van Amsterdam

Yoga en Chineng Qigong instructeur.

20180126_145201 IMG-20180129-WA0014