zwanen anna LOGO3

Studionieuws Voorjaar

 

De eerste activiteiten van het Jubileumjaar zijn goed van start gegaan! Er is volop gebruik gemaakt van de gratis proefles en het mooiste is dat iedereen na de proefles verder is gegaan met onze lessen! De lessen worden dan ook druk bezocht, maar zeker bij de lessen overdag is het mogelijk om nog aan te sluiten, altijd welkom voor een kennismaking!

 

De Meditatie in beweging van maandagochtend 09.00 uur is bijvoorbeeld een heerlijk begin van de week! De les bestaat uit oefeningen uit de Chi Neng Qigong, Critical Alignment Yoga en meditatie. Critical Alignment Yoga laat de spanning in de rug en

schouders oplossen en versterkt de core. Chi Neng Qigong neemt je met zijn eenvoudige meditatieve bewegingen als vanzelf mee en laat de energie weer in het lichaam stromen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

Nieuw in het rooster is de Critical Alignment basis les van maandagochtend 10.45 -12.00 uur. Hiermee wordt er elke lesdag en CAY basis les aangeboden en is het nog eenvoudiger om een les in te halen op een andere dag.

 

De Raja yogalessen geven energie, evenwicht en balans door vanuit de filosofie, zonder te willen presteren, de fysieke activiteit te ervaren. Kunnen fysiek uitdagender zijn maar altijd binnen je eigen grenzen. Op dit moment beperkt plaats beschikbaar op dinsdagavond om

20.00 uur en op donderdag om 09.00 uur.

 

Een bijzonder evenement is het Jubileum weekend ter ere van ons 10 jarig bestaan in de Hof van Axen van 17 t/m 19 mei. Een prachtige locatie gelegen in de bossen van Midden Drenthe, een bijzonder inspirerende plek midden in de natuur. Een weekend met Yoga en

Chineng Qigong, heerlijk eten, rust en plezier! Met mooie kortingen voor onze leden en workshopdeelnemers! Op zaterdagavond live muziek van Yvon Tuinte rond het kampvuur!

 

Op 26 april start de 3-weekse Yoga & Run Voorjaar Yoga en (hard)lopen Een mooi moment om het loop of wandel seizoen te beginnen. In 3 dagdelen aanleren om met een open ontspannen houding gebaseerd op de CA Yoga te gaan (hard)lopen.

 

Van 12 t/m 14 April is er weer de workshop “Ruimte Ervaren” Critical Alignment Yoga in de Abdij van Berne in Heeswijk. Een bijzondere locatie waar we inmiddels al vele jaren te gast zijn. Nog een paar plaatsen beschikbaar!

 

Zodra de weersomstandigheden het toelaten start ook weer de buiten Qigong training aan het Zeewolder strand op zondag of zaterdagochtend. Wil je daarbij zijn meld je dan aan voor de “Buiten” mail map.  Het is even de wekker zetten maar dan ervaar je een ontspannen en energiek begin van de dag. Je ontvangt dan een mail als de training door kan gaan.

 

De workshop Meditatie, Critical Alignment Yoga en Chi Neng Qigong op het mooie  landgoed Marathea in de Peleponnesos wordt dit jaar gegeven van 4 t/m 11 september 2019. Het effect van een week dagelijks oefenen en genieten van de rust en de natuur is echt weldadig

en werkt eenmaal thuis nog lang na.

 

Nieuw en wel heel bijzonder is de 9-daagse Yoga en Chi Neng Qigong workshop in een luxe Lodge in Namibië van 13 t/m 21 maart 2020!

 

Graag tot ziens in de Studio of bij onze workshops!

 

Anna en Ron

STUDIONIEUWS VOORJAAR

 

“De mooiste dagen van het voorjaar zijn die waarin je er zelf nog wat aan toevoegt”

 

IMG_7430 (1) LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar Joost en Tatiana, Abdij en CA 036