zwanen anna LOGO3

STUDIONIEUWS WINTER

 

De Winter, een tijd om naar binnen te keren en te rusten.

December de eerste maand van de winter laat ons terugkijken. Bij ons op een bijzonder mooi Jubileumjaar waarin wij met vele bijzondere  activiteiten hebben gevierd dat de Studio 10 jaar bestaat! Van gratis proeflessen, tot een bijzondere zeiltocht met CNQ op de langste dag van het jaar, een prachtig weekend in de Hof van Axen en een concert van Deva Premal. We zijn weer helemaal klaar voor de komende 10 jaar!

 

Al onze 13 lessen kennen een hoge bezettingsgraad maar bij een aantal lessen zijn er nog mogelijkheden. Altijd welkom om te informeren of er ruimte is om een proefles te volgen.

 

Critical Alignment Yoga laat de spanning in de rug en schouders oplossen en versterkt de core. Chi Neng Qigong neemt je met zijn eenvoudige meditatieve bewegingen als vanzelf mee en laat de energie weer in het lichaam stromen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

De Raja yogalessen geven energie, evenwicht en balans door vanuit de filosofie, zonder te willen presteren, de fysieke activiteit te ervaren. Kunnen fysiek uitdagender zijn maar altijd binnen je eigen grenzen. Nog plaats beschikbaar op donderdag om 09.00 uur.

 

Deze winter en komend voorjaar diverse workshops in de Studio en op locatie, zo start op 11 januari weer een 4-weekse workshop Weerbaarheid waarin je in 4 dagdelen les krijgt in het jezelf weerbaarder maken. Door vertrouwen in te zijn wie je bent, daar je kracht en weerbaarheid in vinden.  

 

Op 7 maart voor de derde keer de creatieve workshop “Lichter Leven” met Gerda Meijer van Tekenwijzer. Een inspirerende dag waarin de oefeningen uit de yoga en Chi Neng Qigong vloeiend samen vallen met de tekenopdrachten.

 

Als wij verder vooruitkijken naar 2020 vraagt als eerste de aandacht de unieke eenmalige workshop in Namibië van 13 t/m 21 maart. Een 9-daagse Yoga en Chi neng Qigong retraite in een kleinschalige lodge waar het wild vrij doorgang heeft. De workshop heeft nog beperkt plaats! Spoedig aanmelden vereist ook ivm het reserveren van de vlucht!

 

Van 24 t/m 26 April is er weer de workshop “Ruimte Ervaren” Critical Alignment Yoga in de Abdij van Berne in Heeswijk. Een bijzondere locatie waar we inmiddels al vele jaren te gast zijn.

 

Heel enthousiast zijn wij ook over de 3-daagse workshop Chi Neng Qigong met de bekende Chinese teacher Wang Ling Ling van 19 t/m 21 juni op een prachtige locatie de Verbeelding in Zeewolde! Hiervoor nog slechts 4 plaatsen beschikbaar!

 

Kijk verder op de agenda voor het volledige aanbod.

 

Tot ziens in de Studio of bij onze workshops!

 

Anna en Ron

 

 

STUDIONIEUWS WINTER

 

“ Verander je gedachten,

       en je verandert de wereld!”

 

 

 

IMG_7430 (1) LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar 20190123_090120_resized