zwanen anna LOGO3

STUDIONIEUWS HERFST

 

Na een lange prachtige zomer is het nieuwe seizoen weer gestart en zijn wij weer volop actief met het geven van onze lessen en workshops. Hierin ervaren wij ook zelf de effecten van de Yoga en Chi Neng Qigong oefeningen op lichaam en geest en nemen deze mee in het dagelijks leven. De filosofie laat ons steeds verder gaan in de eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

In het les geven laat je anderen hierin delen en volg je de processen van verdieping, ontspanning, verbetering van de gezondheid en vaak verandering van de deelnemers. De mooie en vaak bijzonder positieve resultaten waarnemen blijft onze drijfveer.

 

Altijd welkom om te komen kennis maken middels een proefles! Op maandag, dinsdag en vrijdagochtend is er van 10.45 tot 12.00 uur een Critical Alignment Yoga basis les. Critical Alignment Yoga laat de spanning in de rug en schouders oplossen en versterkt de core.

 

Op 19 oktober zijn wij weer even terug in Griekenland met de workshop Critical Alignment Yoga en Chi Neng Qigong en een lunch met een Grieks tintje! Ervaar deze unieke combi! Volgend jaar september staat al weer de workshop gepland op Marathea van 3 t/m 10 september!

 

De waardevolle Weerbaarheid en Bewustwordingslessen in 4 dagdelen op zaterdagochtend starten weer op 9 november. Vertrouwen ontwikkelen om te zijn wie je bent en je eigen kracht gaan ontdekken middels de oefeningen.

 

De workshop Chi Neng Qigong in de Abdij van Berne te Heeswijk is een van onze favorieten! Begin de Kerstdagen goed met deze workshop “Thuiskomen” van 20 t/m 22 december. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

 

Als wij vooruitkijken naar 2020 vraagt als eerste de aandacht de unieke eenmalige workshop in Namibië van 13 t/m 21 maart. Een 9-daagse Yoga en Chi neng Qigong retraite in een kleinschalige lodge waar het wild vrij doorgang heeft. De workshop gaat definitief door. Spoedig aanmelden vereist ivm het reserveren van de de vlucht!

 

Heel enthousiast zijn wij ook over de 3-daagse workshop Chi Neng Qigong met de bekende Chinese teacher Wang Ling Ling van 19 t/m 21 juni op een prachtige locatie de Verbeelding in Zeewolde!

 

Kijk verder op de agenda voor het volledige aanbod.

 

Tot ziens in de Studio of bij onze workshops!

 

Anna en Ron

STUDIONIEUWS HERFST

 

“If you can dream it,

You can do it!

 

IMG_7430 (1) LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar 20181010_103958