zwanen anna LOGO3

Studionieuws Winter

 

Het Jubileumjaar is begonnen! Een heel jaar ligt weer voor ons open met vele bijzondere activiteiten om te vieren dat de Studio 10 jaar bestaat!

 

Wij genieten volop van onze lessen en workshops. Hierin ervaren wij ook zelf de effecten van de Yoga en Chi Neng Qigong oefeningen op lichaam en geest en nemen deze mee in het dagelijks leven.

De filosofie laat ons steeds verder gaan in de eigen persoonlijke ontwikkeling. In het les geven laat je anderen hierin delen en volg je de processen van verdieping, ontspanning, verbetering van de gezondheid en vaak verandering van de deelnemers. De mooie en vaak bijzonder positieve resultaten waarnemen blijft onze drijfveer, hopelijk voor zeker nog eens 10 jaar!

 

Een van de eerste activiteiten is een gratis kennismaking met de lessen. De eerste 10 aanmeldingen in de maand februari ontvangen een gratis proefles!

 

Denk eens aan de Meditatie in beweging van maandagochtend 09.00 uur. Een heerlijk begin van de week! De les bestaat uit oefeningen uit de Chi Neng Qigong, Critical Alignment Yoga en meditatie. Critical Alignment Yoga laat de spanning in de rug en schouders oplossen en versterkt de core. Chi Neng Qigong neemt je met zijn eenvoudige

meditatieve bewegingen als vanzelf mee en laat de energie weer in het lichaam stromen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

De Raja yogalessen geven energie, evenwicht en balans door vanuit de filosofie, zonder te willen presteren, de fysieke activiteit te ervaren. Kunnen fysiek uitdagender zijn maar altijd binnen je eigen grenzen.

 

Een bijzonder evenement is het Jubileum weekend ter ere van ons 10 jarig bestaan in de Hof van Axen van 17 t/m 19 mei. Een prachtige locatie gelegen in de bossen van Midden Drenthe, een bijzonder inspirerende plek midden in de natuur. Een weekend met Yoga en

Chineng Qigong, heerlijk eten, rust en plezier! Met mooie kortingen voor onze leden en workshopdeelnemers!

 

Komend voorjaar diverse workshops in de Studio en op locatie, zo start op 2 maart een 4-weekse workshop Weerbaarheid waarin je in 4 dagdelen les krijgt in het jezelf weerbaarder maken. Door vertrouwen in te zijn wie je bent, daar je kracht en weerbaarheid in vinden. 

 

Op 26 april start de 3-weekse Yoga & Run Voorjaar Yoga en (hard)lopen Een mooi moment om het loop of wandel seizoen te beginnen. In drie dagdelen aanleren om met een open ontspannen houding gebaseerd op de CA Yoga te gaan (hard)lopen.

 

Op locatie van 8 t/m 10 maart een weekend Energieherstel samen met Marieke Lebbink diëtist, in de Hof van Axen in Drenthe. Ontdek in dit weekend hoe jij jezelf gezond kunt eten, de oefeningen en filosofie van Chi Neng Qigong ondersteunen het proces.

 

Van 12 t/m 14 April is er weer de workshop “Ruimte Ervaren” Critical Alignment Yoga in de Abdij van Berne in Heeswijk. Een bijzondere locatie waar we inmiddels al vele jaren te gast zijn.

 

Tot ziens in de Studio of bij onze workshops!

 

Anna en Ron

 

STUDIONIEUWS WINTER

 

“Ïf you can dream it,

You can do it!”

 

IMG_7430 (1) LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar Stille Kern 2016 winter 017