zwanen anna LOGO3

Studionieuws Zomer

 

Het enige constante van mensen, dingen en situaties is dat ze voortdurend veranderen. Als je daar je identiteit en geluk vanaf laat hangen ervaar je veel onrust en instabiliteit. Wanneer je basis gericht is op het zelf, diep in jou, in plaats van wat zich buiten je om afspeelt, dan kom je steviger in het leven te staan. Vanuit die rustige plek kun je je goed voelen, ongeacht de situatie. Gelukkig zijn zonder reden. Je gaat mee met de verandering en kan er zelfs van genieten. Gebruik de zomer met zijn lange dagen en meer vrije tijd om heerlijk buiten te zijn en die basis in jou te gaan waarnemen en versterken.

 

Geniet je deze zomer van een vakantie rond eigen huis, gun jezelf dan een kennismaking met onze lessen. In de maanden juni juli en augustus bieden wij een ZOMERPROEF aan van 4 lessen voor € 35,--. Een maand geldig in de studio die ook bij hogere temperaturen heerlijk koel blijft. De lessen gaan in de zomervakantie gewoon door volgens rooster met een zomerstop van maandag 22 juli tot/met vrijdag 2 augustus.

 

Stel voor jezelf een programma samen uit onze lessen van mogelijk wel meerdere lessen per week. De Meditatie in beweging van maandagochtend 09.00 uur is bijvoorbeeld een heerlijk begin! De les bestaat uit oefeningen uit de Chi Neng Qigong, Critical Alignment Yoga en meditatie. Chi Neng Qigong neemt je met zijn eenvoudige meditatieve bewegingen als vanzelf mee en laat de energie weer in het lichaam stromen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

Op maandag, dinsdag en vrijdagochtend is er van 10.45 tot 12.00 uur een Critical Alignment Yoga basis les. Critical Alignment Yoga laat de spanning in de rug en schouders oplossen en versterkt de core.

 

De Raja yogalessen geven energie, evenwicht en balans door vanuit de filosofie, zonder te willen presteren, de fysieke activiteit te ervaren. Kunnen fysiek uitdagender zijn maar altijd binnen je eigen grenzen. Op dit moment beperkt plaats beschikbaar op dinsdagavond om 20.00 uur en op donderdag om 09.00 uur. Op dinsdag 24 september start de 9-weekse Chakra serie, hiervoor kan al worden ingeschreven!

 

De Buiten Qigong training aan het Zeewolder strand wordt ook dit jaar weer gegeven bij mooi weer op zaterdag of zondagochtend. Wil je daarbij zijn meld je dan aan voor de “Buiten” mail map.  Je ontvangt dan een mail als de training door kan gaan.

 

Van 4 t/m 11 september gaan wij voor de vijfde keer naar het landgoed Marathea in de Peleponnesos in  Griekenland voor een workshop Yoga en Chi Neng Qigong. Een week lang genieten van de lessen, de rust en de fascinerende natuur op een inspirerende plek.

 

De succesvolle yoga & (hard)lopen start weer op 14 september! Hiervoor is altijd veel belangstelling, wacht niet te lang met aanmelden als je mee kan doen.

 

Iedereen een zonnige zomer toegewenst!

 

Anna en Ron

STUDIONIEUWS ZOMER

 

“Als je innerlijke vreugde ervaart,

Ben je gelukkig zonder reden.

Alleen het feit dat je leeft, naar de sterren kunt kijken,

De schoonheid van deze wereld kunt ervaren,

Het wonder van dit bestaan,

Maakt al dat je gelukkig bent”

 

                             Deepak Chopra

IMG_7430 (1) LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar Tayco en luchten 004