zwanen anna LOGO3 IMG_7466

Reviews

 

100-dagen individuele begeleiding, Mariette van Veen, november 2018

Onder individuele begeleiding van Ron heb ik een gong gedaan. Ik ben meer lessen gaan volgen en 100 dagen oefeningen gedaan, theorie gekregen en bewust worden wat het met mij deed beschreven. Elke dag was een andere ervaring. Het was samen met Ron zoeken wat het beste aansloot dat lukte steeds beter waardoor het vertrouwen toe nam. Ik heb geprobeerd woorden te vinden die duidelijk maken welke ervaring ik heb opgedaan. Toch kan ik niet goed omschrijven welk resultaat het na de 100 dagen heeft. Wel dat ik Chi Neng in mijn leven heb geïntegreerd. Het resultaat is rust in mijn emoties, gezondheidswinst, ik ben krachtiger en in harmonie. Mijn ontwikkeling heeft mij enthousiast gemaakt en raad iedereen aan dit zelf te ervaren.

 

Raja Yoga, Caroline H. November 2018

De wekelijkse RajaYoga les bij Anna geeft mij een moment voor mezelf brengt me in balans en houdt me soepel en krachtig.

 

Critical Alignment Yoga Basis en workshop Griekenland, Moetske Swanborn, september 2018

Critical Alignment Yoga ( CAY) was voor mij tot de eerste kennismaking dag in augustus j.l. onbekend, maar vanaf dat moment word ik nog steeds erg verrast door het positieve effect van deze Yoga lessen.  De uitwerking op mijn spieren, waar ik al sinds twee heupoperaties erg veel last en pijn aan heb, is erg positief en mijn lichaam voelt steeds beter aan. Vooral de Yoga & Chi Neng Qigong week in Griekenland , afgelopen september op het Landgoed Marathea , was echt een weldaad voor lichaam en geest.  De dagelijkse CAYoga en Qigong oefeningen, de rust en ruimte van het landgoed en de goede verzorging, hebben er voor gezorgd dat ik mij na deze week zowel mentaal als lichamelijk als herboren voelde. Al met al een geweldige ervaring die ik iedereen van harte aan beveel!

 

Chi Neng Qigong, Marieke Lebbink, mei 2016 

Een half jaar geleden ben ik vanwege gezondheidredenen begonnen met Qi Gong op aanraden van een vriendin. Eigenlijk leek het me niets… zo saai… dat was mijn oordeel van tevoren. Maar nu een half jaar verder, ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet saai is, maar dat je door de oefeningen uitgenodigd wordt je naar binnen te keren en aan je energieniveau te werken. De innerlijke rust die je ervaart na een les is hemels.  En Ron zorgt voor de nodige afwisseling in oefeningen met of zonder attributen. Inmiddels is mijn gezondheid weer goed gelukkig. Maar ik ga door met  Qi gong, niet alleen bij Anna en Ron. Inmiddels heb ik het geïntegreerd in mijn dagelijkse leven. Deze energetische opfrisbeurt hoort er bij om mezelf in balans te houden. Net als eten, sporten, yoga en tandenpoetsen.

 

Critical Alignment Yoga, Marha, april 2016 

Martha volgt sinds 5 jaar de les CA Ontspanning; “Ergens gedurende de les wordt het rustig in mijn hoofd, laat ik de zaken die mijn aandacht nodig hebben los en zorg ik voor mezelf…”

 

Critical Alignment Yoga en Abdij van Berne, Annemarie Dijkstra, April 2016

Twee maal per week volg ik Critical alignement yoga bij Anna en Ron en ik kan niet meer zonder! Mijn klachten van een hernia in de borstwervels zijn dankzij de yoga oefeningen zo goed als verdwenen. Ik kan dit iedereen aanraden met nek of rugproblemen!Afgelopen weekend mee geweest met Anna en Ron naar een CA yogaweekend in de Abdij van Berne. Wàt een bijzonder weekend! Het thema was "ruimte". Lichamelijk, door de oefeningen, maar ook geestelijk heb ik die ruimte ervaren. Een absoluut top weekend waarin ik veel geleerd heb, maar ook ontzettend genoten van de fijne sfeer in het samen zijn. Het verblijf in de prachtige Abdij heeft hier zeker ook aan bijgedragen. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

 

Weerbaarheid en Bewustzijn training, Renée augustus 2015 

Een tijdje terug heb ik weerbaarheidtraining gevold bij Ron, en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Ron combineert in zijn lessen methodes zoals chi neng, yoga en bijvoorbeeld karate, waar ik heel enthousiast door werd gemaakt. De training duurt eigenlijk 8 lessen maar ik heb het in 4 lessen gedaan in de vakantie omdat dat beter paste; ook al ging de training dus wat versneld, de uitleg bleef duidelijk en ik kon alles heel goed volgen. De stof sprak me heel erg aan en ik vond het interessant om ervan te leren. Ik vond het leuk dat we de lesstof ook veel afwisselde met oefeningen (karate oefeningen, yoga oefeningen). Bovendien was het heel fijn om met Ron te werken, hij was behulpzaam en ook enthousiast wat het ook zeker leuk maakte. Door de training heb ik geleerd om meer in mijn eigen kracht te staan, maar heb er daarnaast nog veel meer uit kunnen halen voor mijzelf. Kortom; ik zou dit zeker aanraden. Niet alleen een goede weerbaarheidtraining, maar ook nog eens heel leuk om te doen!

 

Critical Alignment Yoga, Peggy Scheffer van San Bao TCM, april 2015 

Ik volg nu een aantal weken CA les bij Yogastudio Anna. En vorige week heb een sessie Critical Alignment therapie gevolgd bij Anna van Amsterdam. Ik heb al jaren last van mijn bekken en SI gewrichten na de bevallingen. Regelmatig behandelingen voor gevolgd, maar het blijft een zwak gebied. Met de oefeningen die Critical Alignment biedt, heb ik iets in handen waarmee ik zelf mijn probleemgebieden kan aanpakken met gerichte oefeningen. In de therapie sessie heb ik oefeningen op maat mee naar huis gekregen en in de lessen krijg ik een goed beeld van de vele mogelijkheden die Critical Alignment biedt. Er wordt prettig en professioneel les gegeven. Absoluut een aanrader voor iedereen met rugklachten of stijfheid. Ik zal zeker cliënten in mijn praktijk San Bao TCM wijzen op de voordelen van deze methode!