zwanen anna LOGO3

Organiseer je eigen Workshop

 

Een bijzondere manier om een bijeenkomst te organiseren. Een Workshop kennismaking Yoga en Qi-gong voor collega’s, vrienden of familie voor max 10 personen.

 

De ervaringen tot nu tot zijn verrassend. Iedere deelnemer is enthousiast en het effect op het gezelschap is altijd een nader tot elkaar komen in de ontspannen sfeer. Deze workshop avond/middag is een kennismaking met Yoga en Qi-gong afgestemd op uw wensen. Bijvoorbeeld met een thema zoals Samen(werken), Energie en Ontspanning

 

De workshop wordt omkleed met hapjes en dranken in de juiste sfeer. Ter afsluiting kan er een buffet worden verzorgd incl. frisdrank, koffie en thee. De tijden zijn in overleg, een complete workshop incl. buffet duurt ca. 4 uur.

 

Prijzen vanaf € 35,--tot € 55,-- per persoon.

 

Voorbeeld Programma:

 

Ontvangst met Hapjes & drankje.

Yoga programma van ongeveer 60 minuten

Pauze met thee en wat erbij.

QiGong programma van ongeveer 60 minuten

Afsluiting met koffie/thee en een lichte maaltijd of een geheel verzorgd buffet.

 

De programma’s worden naar wens samengesteld en zijn mogelijk van licht fysiek tot een programma met intensievere oefeningen. Er is persoonlijke begeleiding waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

 

Bij deelname is het plezierig om makkelijk zittende kleding aan te doen of mee te nemen. Er is gelegenheid om je bij ons om te kleden.

 

 

 

Prijzen vanaf € 35,-- tot

€ 55,-- per persoon.

 

 

Aanmelden via contactpagina.

 

 

26850364_1517646008284347_8343938517169500180_o IMG_7367