zwanen anna LOGO3

Namibië van 13 t/m 21 maart 2020!

 

Opnieuw een uniek aanbod! Samen met collega Renée Harmsen bieden wij een 9-daagse Yoga en Chi Neng Qigong retraite aan in haar luxueuze lodge in Namibië. Wij delen de beleving van yoga om vooral te gaan voelen en in zacht mogen zijn. Renée is eveneens Critical Alignment Yoga docent en daarnaast heeft zij de adem en ademtherapie van van Dixhoorn (hartcoherentie) eigen gemaakt.

 

In haar kleinschalige lodge midden in de savanne ontwaken we met de dieren, mediteren we met eindeloze uitzichten, wordt de mind als vanzelf stil we gaan mee met de tijd die Afrika altijd heeft. We zullen diverse vormen van Yoga en Chi Neng Qigong gaan ervaren in de geborgenheid van de lodge die van alle luxe is voorzien, met het ruimtelijke gevoel van de vrije natuur. Het is de regentijd, niet meer zo drukkend heet, en er kan zo nu en dan een verfrissende bui vallen. Nergens is het mooier in de woestijn dan in de regentijd! Er ontstaat een bloemenzee van afwisselend geel, paars en blauw na de regen.

 

Wij bieden een volledig programma aan; na aankomst op zaterdag 14 maart met de rechtstreekse KLM vlucht (niet inclusief, kosten ca. € 850,--) volgt de transfer naar de Lodge, gelegen 20 km onder Omaruru. Dagelijks beginnen wij om 07.30 met meditatie en na het ontbijt volgt een voor ieder toegankelijk ochtendprogramma met Yoga en Chi Neng Qigong. Na de lunch is de middag vrij om te genieten van de rust bij het zwembad en de omgeving. Op het 16.000 hectare grote terrein, laten giraffen, springbokken, impala’s, gemsbokken, gnoes e.a zich regelmatig zien. Aan het eind van de middag wordt er nog een les aangeboden in de lodge of in de vrije natuur. Na het overheerlijke diner, de vegetarische maaltijden worden verzorgd door topkok Ron, o.a. werkzaam geweest bij Ron Blaauw, is het nagenieten bij het kampvuur!

 

Er is een late afternoon gamedrive met sundowner op de savanne, een massage van 1 uur, en een koude maaltijd buffet met zonsondergang op de eigen mini Kilimanjaro inbegrepen!! De prijs van deze retraite ad. € 1.395,--is gebaseerd op een verblijf van 7 nachten inclusief

alle maaltijden in een gedeelde 2-persoons standaard kamer, 1 p.k. en ander type kamers mogelijk tegen toeslag.

 

In het programma is er een dag vrij te besteden in de lodge of om mee te gaan met de optionele excursie naar de grootste en mooiste collectie rotsschilderingen in Namibië met o.a. een lunch in de Krater van Erongo. Kosten € 130,--.

 

Op zaterdag 21 maart na het ochtendprogramma transfer naar Windhoek voor de rechtstreekse vlucht naar Amsterdam of ophalen van de auto voor de verlenging op eigen gelegenheid.

Hiervoor zijn diverse mogelijkheden van kamperen op het dak van de auto tot verblijf in luxe en dan wel kostbare lodges. De prijs voor het verblijf in de lodge tijdens de retraite is bijzonder laag!

 

Kijk voor een impressie van de lodge en omgeving op www.onduruquea-lodge.com.

 

 

Reissom € 1.395,-- (excl. Vlucht)

Inclusief 7 nachten volpension

Workshop, gamedrive, massage

en excursie mini Kilimanjaro.

 

 

Gaat definitief door! Boek zo vroeg mogelijk voor de meeste Kans op de voordeligste vlucht!

 

 

 

 

 

151021480 151021494