zwanen anna LOGO3

“Lichter Leven”

 

Aan het einde van de donkere november maand deze workshop met Gerda Meijer van Tekenwijzer en Anna. Deze belevingsworkshop geeft je nieuwe inzichten en energie om de rest van de winter wat lichter en speelser in te gaan.  

 

Bewustwording door waarneming en beleving in de Yoga en Chi Neng Qigongoefeningen die je helpen om je innerlijke beelden op papier te zetten. Jezelf volledig omarmen helpt je om Lichter te leven. Stap voor stap maak je contact met je innerlijk en ontdek je wat jou beperkt, wat het zwaarder maakt. Wat kan je doen om het zachter en toegankelijker te laten worden.

 

In de beweging richten wij ons naar de warmte, het licht van de zon.

Deze warmte neem je mee in de energietekeningen die je laten waarnemen en ervaren. Met volle aandacht aanwezig zijn, zo gedurende de dag aan te komen bij jezelf en je veilig en thuis te voelen bij jezelf.

 

Er is altijd weer licht in je leven, wees nabij je verdriet, angst en pijn. Je kunt deze gevoelens niet voorkomen, je kunt wel zelf invloed uitoefenen op herstel door acceptatie. Door in beweging te komen, je body en mind te voeden met oefeningen, meditatie en kunst.

 

Naast de oefeningen van Anna, biedt Gerda je twee tekentechnieken aan, één met pastel krijt. Ze laat je de weg naar binnen en naar buiten beleven en hoe je zo licht naar binnen kunt brengen. De tweede is een intuïtieve tekening waarbij je, jouw unieke kennis die je onbewust met je meedraagt zichtbaar maakt. Tijdens deze dag is er ruimte om de tekeningen te lezen, je zult merken dat het voelt als thuiskomen, wat je lichter laat leven.

 

Gerda Meijer van Tekenwijzer is dé online tekentherapeut van NederlandTekenen ontwikkelt je creatief oplossend vermogen en Tekenen maakt je happy! Wacht niet te lang met aanmelden voor deze workshop, we willen werken met een kleine groep en er zijn slechts 7 plaatsen beschikbaar!

Zaterdag 23 november

van 10.00 tot 16.30

 

VOL! Wachtlijst mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FB profiel Gerda Gerda-Tekenwijzer-2017-3