zwanen anna LOGO3

Jubileum Weekend Hof van Axen!

 

In juni 2019 bestaan wij 10 jaar en vieren wij dit met een aantal speciale activiteiten. Een daarvan is dit bijzondere weekend van 17 t/m 19 mei 2019 op deze prachtige plek midden in de natuur. Voor onze leden en workshop deelnemers met een korting die kan oplopen tot maximaal € 100,--!

 

Voor elk jaar dat je lid bent ontvang je € 10,- korting en voor elke deelgenomen workshop op locatie zoals de Abdij en Griekenland ontvang je ook € 10,-- korting!

 

De Hof ligt midden in het bos, gelegen tussen een kristalhelder zandmeer en een eeuwenoude veenplas, de Stobbenplas.

De ochtend kan je beginnen met een frisse duik in het meer!

 

Het wordt een weekend om vooral te genieten van de rust, de ruimte en elkaar. Wandelingen, oefeningen uit de Chi Neng Qigong en Yoga maken deel uit van het programma. Er is veel ruimte en tijd voor het ervaren van stilte en de kracht van de natuur. Bij mooi weer zullen wij veel buiten oefenen. Vooral ook het leven vieren, wat een hoogtepunt zal kennen op zaterdagavond!

 

De Hof van Axen is een spiritueel centrum waar natuurgeneeswijze en natuur beleving hoog in het vaandel staan.

Zie ook www.hofvanaxen.com.

 

Op de Hof van Axen eten we hoofdzakelijk biologische, pure, seizoen- en streek gebonden producten met een culinaire insteek van hoog niveau. Het eten wordt bereidt door een van de chefs met veel tijd, liefde en aandacht. 

 

Waar slaap je lekkerder dan midden in het bos? De rust is ongekend!

Je wordt wakker met de geluiden van het bosleven. We verblijven in sfeervolle, eenvoudige tweepersoonskamers. Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig.

 

Weekend van vrijdagmiddag 15.00 uur t/m zondag 15.00 uur, inclusief alle biologische maaltijden, koffie, thee en fruit, verblijf in een

2-persoonskamer, inclusief linnengoed. Maximaal 14 deelnemers.

Voor € 325,-- p.p., Beperkt aantal kamers voor alleengebruik met een toeslag van € 35,-- p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdagavond live muziek van Yvon Tuinte en gitarist André bij het kampvuur!

 

Buiten CNQ mei 2018%2c hof van Axen%2c 038 (1) LOGO YOGA STUDIO ANNA 10 jaar images