zwanen anna LOGO3

Griekenland van 4 tot 11 September 2019

 

Van 4 t/m 11 september zijn wij weer op het landgoed Marathea in Griekenland! Het is een fascinerende en inspirerende plek om te mediteren, Yoga en Chi Neng-Qigong te beoefenen, genieten van de rust, ruimte, het weidse uitzicht over de bergen en de blauwe zee. Het familie landgoed van de antropoloog Themistokles Sarelakos is gelegen in het groene deel van Mani het middelste schiereiland in het uiterste zuiden van de Peleponnesus.  

 

Op 4 september vertrek naar Athene en transfer naar het landgoed. Direct bij aankomst wordt je getroffen door de rust en het bijzonder mooie uitzicht. Na de comfortabele kamers met airco en eigen douche en toilet te hebben betrokken staat er een heerlijke maaltijd voor ons klaar.

 

De workshop is een combinatie van Chi Neng Qigong en Yoga. De zon zien opkomen over de bergen…De 6 directions in het theater, de loopmeditatie over de bijzondere mozaïeken. Een week lang genieten van de lessen, de  rust, de prachtige natuur, de mooie stranden en eenvoudige maar voedzame maaltijden.

 

Programma; Van 07.30 tot 08.30 meditatie. Na een Grieks ontbijt zijn er vier ochtenden van 09.30 tot 12.00 uur oefeningen Yoga en Chi Neng Qigong. Middag vrij te besteden en transfer naar het strand is inbegrepen. Avondles Chi Neng Qigong van 18.45 tot 19.30 uur.

Naast het workshopprogramma is het mogelijk om deel te nemen aan excursies. Voor een sfeerimpressie liggen er in de studio fotoboeken ter inzage.

 

Reissom bedraagt voor 1 week € 875,-- per persoon, inclusief, vlucht, transfers, verblijf, dagelijks vervoer naar diverse strandjes, accommodatie, ontbijt, lunch en diner incl. koffie, thee en wijn.

Verblijf 2 weken € 1.195,-- Reserveren en

betalen rechtstreeks aan Marathea. Kosten workshop per week € 150,--

rechtstreeks te voldoen aan Yogastudio Anna.

 

Zie voor voorwaarden www.marathea.nl

 

 

 

Workshop Yoga en Chineng Qigong

 

Excursieprogramma

Dagelijks naar het strand

Inclusief vlucht

 

 

Marathea 2017 097 Marathea 2015 063

“De Yoga & Chi Neng Qigong week in Griekenland , afgelopen september op het Landgoed Marathea , was echt een weldaad voor lichaam en geest. De dagelijkse CAYoga en Qigong oefeningen, de rust en ruimte van het landgoed en de goede verzorging, hebben er voor gezorgd dat ik mij na deze week zowel mentaal als lichamelijk als herboren voelde.  “Al met al een geweldige ervaring die ik iedereen van harte aan beveel”!    

 

Moetske  Swanborn