zwanen anna LOGO3

Costa Rica!

 

Een zijn met de Natuur, Yoga en Chineng Qigong.

In maart 2018 waren wij in het paradijsje van Hans en Monique Jurgens in Uvita, een van de mooiste plekjes van Costa Rica! Het was een unieke beleving en zij zijn zo gastvrij om ons wederom te ontvangen. In maart 2020 bieden wij weer een 12-daagse Natuur, Yoga en Chineng Qigong reis aan voor een selecte groep deelnemers.

 

Voor de natuurliefhebber een Once in a lifetime expericence! Je verblijft midden in de jungle. De villa’s zijn gelegen op een uitgestrekt terrein met een eigen waterval. We worden gewekt door het geluid van de brulapen en het zingen van de vogels waarna de dag begint met een van de mooist denkbare zonsopkomsten! Rustig wakker worden voor de meditatie/yogales begint op het uitgestrekte terras met uitzicht op de bergen en de oceaan. Het strand is ook vlakbij als ideale yoga locatie.

 

Het grote zwembad bij het terras is voor ieder van ons beschikbaar. Monique is een uitstekende gids en een rondwandeling met langs de kruiden, fruit en cacaobomen is een excursie op zich. We maken een jungle tocht op eigen terrein, Chineng Qigong bij een unieke waterval waar je als toerist niet komt.

 

We volgen het ritme van de natuur en gebruiken eenvoudige, voedzame maaltijden die we deels ook met elkaar bereiden. Het intens ervaren en een worden met de kracht van de natuur brengt ons bij de stilte en ruimte in ons zelf. Naast Yoga en Chineng Qigong is er ook veel vrije tijd en tevens zijn er mogelijkheid tot excursies naar Corcovado National Park en Manuel Antonio. Het natuurpark

Marino Ballena ligt voor de deur met de kans om dolfijnen en walvissen te spotten.

 

Er is plaats voor maximaal 7 personen, en de workshop gaat door bij een minimum van 4 personen. Er zijn twee villa’s beschikbaar, een met 1 slaapkamer voor 2 personen en een villa met eigen zwembad met 2 slaapkamers,  ideaal voor 2 couples! Daarnaast nog een 1-persoonskamer in een klein huisje met keuken en douche/wc.  

 

Belangstelling voor deze 12-daagse reis? Neem contact met ons op!

Indicatie reissom € 1.595,--  p.p.

(exclusief vlucht).

 

Belangstelling?

Neem contact met ons op!

 

Zie www.uvitabalibosque.com  

voor een impressie!

 

Costa Rica 2018 295 Costa Rica 2018 025