zwanen anna LOGO3

3-Daagse met Teacher Wang Ling Ling Juni 2020!

 

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 juni 2020 ontvangen wij de bekende Chinese Leraar Wang Ling Ling in de Verbeelding in Zeewolde! Een unieke kans om op deze mooie locatie kennis te maken met de geheel eigen, speelse, krachtige en toegankelijke manier waarop Teacher Wang de waarde en beleving van Chi Neng Qigong kan overbrengen. Zij kan als geen ander zowel de beginner als ook de ervaren leraar inspireren!

 

Wij organiseren deze workshop om iedereen in de gelegenheid te stellen om de Chi Neng Qigong te ervaren met deze bijzondere leraar die opgeleid is door dr. Pang Ming, de grondlegger van Chi Neng Qigong. Wij hebben in de opleiding tot Chi Neng Qigong instructeur de sprankelende en kleurrijke benadering van Wang Ling Ling in een 4-daagse workshop ervaren en trainen nog steeds regelmatig met haar CD om ons zo met haar Chi veld te verbinden. Het volgen van deze workshop, waarin zowel de theorie als de oefeningen uitgebreid aan bod komen, zal voor alle niveaus een verdieping zijn die je meeneemt in de latere beoefening van Chi Neng Qigong. Een waardevolle ervaring die je altijd bij zal blijven!

 

Wij kijken ernaar uit om dit evenement met vele zowel ervaren als (nog) niet ervaren Chinengers te gaan delen, binnen twee dagen na de aankondiging zijn er al 16 aanmeldingen binnengekomen voor deze workshop, wacht niet te lang met aanmelden als je erbij kan zijn!

 

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers

 

Het is ook mogelijk om in te schrijven als je nog niet bekend met Chi Neng Qigong, het volgenvan een aantal lessen in onze studio is dan een goede voorbereiding en in het voorjaar van 2020 zullen wij voor deze groep een speciale dagworkshop aanbieden.

 

In en rond Zeewolde zijn er voldoende mogelijkheden om te overnachten. Denk aan een Bed & Breakfast, Air B&B, kamperen op een van de vele campings of een van de bungalowparken in de omgeving als je met meerdere mensen komt. Harderwijk ligt ook op rijafstand. Er is een bus van Almere naar Zeewolde ofwel de treintaxi. Voor vervoer in Zeewolde worden dan onderling afspraken gemaakt.

3-daagse workshop

van 09.30 tot 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot 1 oktober 2019 € 265,--,

na 1 oktober € 295,--.

Inclusief heerlijke lunch, koffie en thee.

 

 

919541_656652364372667_1947325763_o IMG_5531